Meld din interesse

Ny bydel på Rørvik

I en ny bydel på Rørvik, med lek- og friområder like ved bygges nå Østly. Her får du gode planløsninger og meget gode solforhold. Det blir lek, kos og moro i dette nabolaget.

Førstegangskjøper, nyforelskede, unge som godt voksne, barnefamilier med både små og store barn, drømmeleiligheten finner du hos Norbolig.

Østly vil bestå av 3 bygg med 12 moderne, lettstelte og funksjonelle leiligheter i hvert bygg.

Et område i vekst

Området rundt Nærøysundet er et område i stor vekst. Her er det gode karrieremuligheter i tillegg til trygge oppvekstsvilkår. På Rørvik er det både barne- og ungdomsskole samt videregående skole og mange barnehager.

Tilgang på offentlig transport er meget god. Både buss, hurtigrute, fly og hurtigbåt i umiddelbar nærhet.

Se kart over området

Registrer din interesse nå

Få tilsendt salgsoppgave og relevant informasjon om prosjektet

Meld interesse

Kjøkken

Det leveres kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer. Her kan familien samles for fine øyeblikk. Med kjøkken fra Fossline får du en lekker og funksjonell innredning, med hvitevarer fra kjente kvalitetsmerker.

Baderom

Komfort på badet med flislagte gulv, gulvvarme, vegghengt toalett og dusjkabinett/dusjhjørne. Baderomsinnredninger er inkludert.

Mer om prosjektet »

Byggemåte

Eksteriørmessig uttrykk fremkommer av perspektivskisser/fasadetegninger fra arkitekt. Utstrakt bruk av betong og stål, samt vinduer i PVC og royalimpregnert kledning bidrar til en meget solid konstruksjon som fordrer svært lite framtidig vedlikehold.

Arealet blir opparbeidet med asfalt og kantstein og asfalterte biloppstillingsplasser. Grøntareal med beplantning. Det vil bli mulighet for egen carport som tillegg.

Mer om prosjektet »

Kontakt oss

Ring oss gjerne, eller send oss en e-post. Du kan også sende en SMS med kodeord Østly til 915 16 915 for mer informasjon.

post@norbolig.no
tlf. 74 39 11 81

Jørgen Gaare Mathisen

jorgen@norbolig.no
tlf. 928 69 316